Formy kompenzace stresu u vedoucích pracovníků - Šíma, Jiří (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se zabýváproblematikou stresu u vedoucích pracovníků a jakým způsobem stres kompenzují. Je zaměřena na příčiny, klasifikaci, příznaky, důsledky a kompenzace stresu s aspektem na pracovní stres v souvislosti na manažery.
The compensation forms of stress of executives
Keywords: stres; management; kompenzace; vedoucí pracovník; životní způsob; stress; management; compensation; executive; life style