Space management vybrané obchodní jednotky - Kodatová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem bakalářské práce je zmapovat space management vybrané obchodní jednotky, což je supermarket Billa v Českých Budějovicích, a navrhnout změny prostřednictvím nového modelu. Teoretická část se týká literatury a vysvětlení klíčových slov. Druhá, praktická, část práce je založena na dotazníkovém šetření a analýze získaných dat. Na základě vyhodnocení jsou navrženy změny v prostorovém uspořádání prodejní plochy, a to prostřednictvím novhého modelu. Tento model má uspokojit více zákazníků.
Space management of a retail
Keywords: space management; merchandising; layout; zákazník; nákupní atmosféra; nákupní chování; kvantitativní výzkum; space management; merchandising; layout; customer; shopping atmosphere; shopping behaviour; quantitative research