Současné problémy v podnikání v Jihočeském kraji - Bohuslávek, Jan (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem bakalářské práce je zhodnocení současného stavu podnikání v Jihočeském kraji, nalezení problémů a navržení případných změn vedoucí ke zlepšení zkoumané oblasti. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy jako jsou: podnikatel, CSR, členění podniků apod. Informace byly zjišťovány z odborné literatury i osobní konzultací s podnikatelem. Praktická část zhodnocuje výsledky dotazníkového šetření, a dále jsou navrhována řešení a opatření k daným problémům. V závěru je celkové shrnutí celého výzkumu.
Current problems in business in the South Bohemian region
Keywords: mikro; malý a středně veliký podnik; podnikatel; PO; FO; koronavirus; management; Jihočeský kraj; problémy; PO; FO; coronavirus; management; South Bohemian region; problems; businessman