Alternativní způsoby stravování a jejich prevalence u studentů vysokých škol - Štěpánková, Natálie (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem práce je zjistit míru náklonnosti studentů vysokých škol k alternativním způsobům stravování, popsat formy, které jsou nejvíce praktikovány a zjistit důvody k přechodu od konvenčního způsobu stravování.
Alternative ways of eating and their prevalence in university students
Keywords: výživa; zdraví; alternativní stravování; student; vysoké školy; vegetariánství; veganství; nutrition; health; alternative ways of eating; student; universities; vegetarianism; veganism