Zdravotní benefity vodního póla žen. - Krásová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2009)
Prezentovaná práce se zabývá zdravotními benefity vodního póla žen. Práce obsahuje stručné seznámení s tématikou vodního póla, charakteristiky adolescentního období a zdravotního významu tohoto sportu. Výzkum byl proveden na aktivních hráčkách vodního póla. K tomuto šetření byla použita anketa.
Health benefit of women's water polo.
Keywords: Zdravotní benefity; adolescentka; vodní pólo; Health benefits; adolescent; water polo