Možnosti využití Přírodní rezervace V Lisovech v rozvoji cestovního ruchu v SO ORP Jihlava a Pelhřimov - Matějková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce se zabývá analýzou a zhodnocením Přírodní rezervace v Lisovech. Zároveň se také zaměřuje na možnosti využití Přírodní rezervace v Lisovech v rámci rozvoje cestovního ruchu v SO ORP Jihlava a Pelhřimov. Hlavním cílem je zpracování vlastních návrhů a námětů materiálů, které by měly napomoci k rozvoji a propagaci zejména lokálního cestovního ruchu ve sledovaném území. Výsledky propagačních materiálů jsou vyhotoveny v podobě loga, webové aplikace a informační brožury. Zpracování výsledných materiálů, resp. informační brožury a loga, probíhalo zejména pomocí programů: Adobe InDesign CS6, ArcGIS ArcMap a Zoner Photo studio 17. Webová aplikace byla vyhotovena díky možnosti propojení map se službami GoogleMaps. Nezbytnou součástí díla jsou také vlastní mapové výstupy, fotodokumentace a tabulky.
Possibilities of a nature reserve V Lisovech in the development of tourist trade in SO ORP Jihlava and Pelhřimov.
Keywords: propagační materiály; cestovní ruch; Přírodní rezervace V Lisovech; SO ORP Jihlava a Pelhřimov; information booklet; tourist trade; nature reserve V Lisovech; SO ORP in Jihlava and Pelhřimov