Tvorba interaktivních pomůcek vhodných pro výuku hudební výchovy - Juřenová, Jana (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato diplomová práce je zaměřena na tvorbu interaktivních pomůcek v hodinách hudební výchovy. Je rozdělena do čtyř kapitol. Zpočátku pojednává o vybraných složkách hudební výchovy, které můžeme využít ve spojení s interaktivní tabulí. Druhá kapitola se zaměřuje na interaktivní tabule, jejich druhy a způsoby práce s nimi. Následuje popis vybraných programů pro tvorbu interaktivních pomůcek. V poslední kapitole je zde popsána tvorba výukových materiálů v uvedených programech.
Creation of Interactive Tools Suitable for Teaching Music Education
Keywords: hudební výchova; interaktivní tabule; SMART Notebook; LearningApps; Kahoot!; Music education; interactive whiteboard; SMART Notebook; LearningApps; Kahoot!