Průzkumové práce na zvoleném katastrálním území jako podklad pro pozemkové úpravy - Palán, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce na téma "Průzkumové práce na zvoleném katastrálním území jako podklad pro pozemkové úpravy", je zaměřená na průzkumové práce v katastrálním území Libkova Voda. Práce je provedena v souladu s aktuálně platnou metodikou a může být použita jako podklad pro pozemkové úpravy. První částí je literární rešerše, kde jsou obecně popsány pozemkové úpravy a průzkumové práce. Do druhé části patří popis základních informací o řešeném území. Dále metody stanovující postup charakterizace přírodních podmínek, hospodářského využití a výsledků terénního průzkumu. Ve třetí části dochází k celkovému vyhodnocení a doporučení návrhů k vyřešení zjištěných problematik v řešeném území.
Survey work in the selected cadastral area as a basis for land consolidation
Keywords: průzkumové práce; pozemkové úpravy; katastrální území Libkova Voda; survey work; land consolidation; cadastral area Libkova Voda