Řízení výrobních procesů podniku - Macáková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem práce je zhodnocení řízení výrobních procesů ve vybraném podniku a vytvoření návrhu na zlepšení jejich řízení.
Management of production processes in enterprise
Keywords: technologie; plánování; strojírenská výroba; proces; výrobní příkaz; kapacity; technology; planning; engineering production; process; production orders; capacity