Zdravý způsob života a prevence závislostí ve škole - Pechoušková, Miroslava (Jihočeská univerzita, 2008)
Pro mou bakalářskou práci jsem si vybrala téma :Zdravý způsob života a prevence závislostí ve škole. V teoretické části se snažím poznat názory a poznatky o zdravém způsobu života i přístupy k prevenci závislostí v mateřských školách. V praktické části se pak zaměřuji na preventivní programy pro mateřské školy a dotazníkovou metodou se snažím vystihnout přístup rodičů ke zdravému způsobu života a prevenci závislostí
Healthy life style and dependency prevention in school