Management jakosti v organizaci Madeta, a.s. - Nováková, Miroslava (Jihočeská univerzita, 2008)
Teoretická část diplomové práce se zabývá vymezením pojmu jakost, managementem jakosti, standardem ISO 9001 a systémem HACCP. V praktické části bude posouzen aktuální stav managementu jakosti ve společnosti Madeta a. s. - provozovna Pelhřimov.
Management of Quality in Company Madeta, a.s.
Keywords: ISO 9001; HACCP; certifikace; nezávadnost potravin; management jakosti; Quality management; Certifikation; Industrial safety; Food health safety; ISO 9001; HACCP