Vliv outdoorových aktivit na rozvoj cestovního ruchu v mikroregionu Jestřebí hory - Nývltová, Jana (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce je zaměřena na klasické letní outdoorové aktivity (pěší turistika, cykloturistika) ve venkovském mikroregionu Jestřebí hory. Na základě analýzy primární a sekundární nabídky a výsledků vyplývajících z provedeného dotazníkového šetření byly vypracovány návrhy na zlepšení v oblasti outdoorových aktivit.
Impact of the Outdoor Activities on the Development of Microregion Jestřebí Mountains
Keywords: Cestovní ruch; outdoorové aktivity; cykloturistika; pěší turistika; vodní turistika; Tourism; outdoor activities; cycling; hiking; touring by water