Závazkové vztahy uplatňované při prodeji zemědělské techniky - Kocmich, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2007)
V teoretické části se zabývám vznikem, zánikem, zajištěním závazkových vztahů, smlouvami a leasingem. Na toto navazuje praktická část, kde charakterizuji vybrané společnosti, porovnávám jejich kupní smlouvy mezi sebou a zjišťuji soulad s obchodním zákoníkem.
Obligations at selling agricultural machinery