Inovace produktu cestovního ruchu pro žáky škol na Strakonicku - Štěpánková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce pojednává o cestovním ruchu dětí a mládeže, konkrétně žáků druhého stupně základních škol a studentů středních škol. Cílem bylo inovovat produkt cestovního ruchu v podobě školního výletu na základě dotazníkového šetření a řízených rozhovorů se zástupci škol a podnikatelskými subjekty zvolených turistických regionů.
The Inovation of Tourism for Students in the Region of Strakonice
Keywords: cestovní ruch; děti a mládež; inovace produktu cestovního ruchu; školní výlet; tourism; children and teenagers; inovation of tourist product; school trip