Týmová spolupráce při aktivizačních činnostech v pobytových zařízeních pro seniory. - Kržová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá Týmovou spoluprácí při aktivizačních činnostech v pobytových zařízeních pro seniory. Jejím cílem je popsat možnosti spolupráce jednotlivých sekcí v pobytových zařízeních pro seniory s ohledem k naplňování jejich individuálních potřeb. Práce popisuje stručně pobytová zařízení, vymezuje cílovou skupinu seniorů a charakterizuje možnosti týmové spolupráce mimo jiné ve spojení s aktivizačními činnostmi. V závěru práce jsou tři kazuistiky, které dokreslují část teoretickou.
Team cooperation during activation programmes with senior citizens in nursing homes.
Bakalářská práce.
Keywords: Týmová spolupráce; pobytová zařízení; senior; aktivizační činnosti.; Team cooperation; nursing homes; senior; activation programme.