Odpočinek v mateřské škole - Bejstová, Petra (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá významem naplňování fyziologických potřeb dětí s důrazem na konkrétní realizaci odpočinku v mateřské škole.
RELAXATION IN KINDERGARTEN
Keywords: Odpočinek; spánek; dětský spánek; mateřská škola; potřeby; podmínky.; Relaxation; sleep; children´s sleep; kindergarten; needs; conditions.