Kulturní vyžití pro rodiny s dětmi na Českobudějovicku - Jílková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem bakalářské práce bylo zjištění přání a potřeb rodin s dětmi ve vybrané oblasti a na základě získaných informací ze situační analýzy a z terénního šetření provést návrhy a vytvořit produktový balíček pro určený segment.
Culture activities for families with children around České Budějovice