Trombocytopenie versus pseudotrombocytopenie aneb vliv TromboExactu v diferenciální diagnostice trombocytopenie - Šťovíčková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2018)
V mé bakalářské práci jsem porovnávala hladiny trombocytů nabrané do zkumavky s K3EDTOU a s TromboExactem. Měření jsem prováděla na analyzátoru firmy Sysmex XN 1000. Vyhodnotila jsem statistickou významnost odběru do zkumavky s ThromboExactem a procentuální zastoupení pseudotrombocytopenie.
Thrombocytopenia versus pseudotrombocytopenia and the influence of the ThromboExact in differential diagnosis of thrombocytopenia
Keywords: trombocytopenie; pseudotrombocytopenie; diferenciální diagnostika; thrombocytopenia; pseudo-thrombocytopenia; differential diagnosis