Podniková kultura a její změna - Matíková, Alena (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této diplomové práce bylo analyzovat podnikovou kulturu ve firmě HASIT, Šumavské vápenice a omítkárny, a. s. a v případě zjištěných nedostatků navrhnout vhodná opatření. průzkum byl uskutečněn prostřednictvím písemného dotazování a rozhovoru.
Corporate culture and its change
Keywords: podniková kultura; dotazník; komunikace; typologie podnikové kultury; corporate culture; questionnaire surfy; communication; typology of corporate culture; employees; zaměstnanci