Podpora cestovního ruchu na Českobudějovicku - Lexa, Stanislav (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce "Podpora cestovního ruchu na Českobudějovicku" je zaměřena na oblast Borovan, Trocnova a okolí. V rámci práce bylo provedeno terénní šetření, které odhalilo nedostatky lokality v nejrůznějších oblastech. Byl vytvořen produktový balíček, návrh inovace nabídky a způsob podpory cestovního ruchu.
Promotion of tourism in Českobudějovicko
Keywords: cestovní ruch; podpora cestovního ruchu; marketing a marketingový mix; produkt; turista; destinace cestovního ruchu; destinační management; služby cestovního ruchu; tourism; tourism promotion; marketing and marketing mix; product; tourist; tourist destination; destination management; tourism services