Pěvecký sbor a jeho vliv na trávení volného času - Kutilová, Daniela (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se zabývá pěveckým sborem a jeho vlivem na trávení volného času. Jsou zde popisovány pojmy jako sborový zpěv, pěvecké sbory, jejich rozdělení a charakteristika, dětský pěvecký sbor, hlasová výchova a její správné utváření. Dále je zde shrnut výzkum o pěveckém sboru a jeho vlivu na volný čas. Poslední kapitola bakalářské práce se věnuje přípravě letního soustředění dětského pěveckého sboru.
Choir And Its Influence on Leisure Time
Keywords: pěvecký sbor; dětský pěvecký sbor; zpěv; sborový zpěv; hlasová výchova; letní soustředění; soustředění pěveckého sboru; volný čas; choir; children's choir; singing; choral singing; voice education; summer concentration; choir concentration; leisure time