Kvalita života u studentů ZSF JU - Vosátková, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2008)
Mojí bakaláskou práci jsem zpracovávala na téma Kvalita života (Health related
Health Related Quality of Life (HRQoL) by Students ZSF JU
Keywords: Kvalita života; zdraví; studenti; SF-36; HRQoL; Quality of Life; health; Students; SF-36; HRQoL