Řízení zvolené personální společnosti - Budilovská, Lenka (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu odvětví zprostředkování personálních služeb. Cílem výzkumu je analýza tržních podmínek a analýza vnitřního prostředí zvolené personální společnosti Best Point Plzeň s.r.o. Teoretická část je zaměřena na seznámení se s problematikou daného tématu. Hlavním zdrojem informací je nastudování odborné literatury. V rámci praktické části je vypracován návrh optimálního podnikatelského záměru podle aktuálních trendů v managementu personalistiky. V práci jsou použity následující analýzy: STEP ANALÝZA, PORTERŮV MODEL, SWOT ANALÝZA a finanční ukazatelé. Na základě výsledků z těchto analýz je shrnutí všech nedostatků, příležitostí, pozitiv a navržení vhodného řešení.
Management of the selected personnel company
Keywords: podnikatelský plán; step analýza; porterv model pěti sil; swot analýza; marketingový mix; management; personální služby; business plan; step analysis; porter's model; swot analysis; marketing mix; management; personnel services