Motivační program a jeho uplatnění ve vybraném podniku - Rychtář, Milan (Jihočeská univerzita, 2014)
Primární cílem práce je provést analýzu stávajících přístupů k motivaci pracovníků a navrhnout motivační program. Mezi dílčí cíle patří především vymezení základních pojmů souvisejících s motivací (z pohledu odborné literatury) a identifikace moderních trendů pracovní motivace. Naplnění dílčích cílů by mělo zajistit dostatečné množství informací pro realizaci cíle primárního. Před splněním primárního cíle však došlo k realizaci celé řady nezbytných činností a využití různých metod.
Incentive program and its application in the selected company