Perspektivy uplatnění biopotravin v lázeňských zařízeních (Jihočeský kraj) - Chuchelová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce posuzuje možnosti uplatnění biostravy ve vybraných lázeňských zařízeních Jihočeského kraje a nabídku regionálních biopotravin. Výsledků bylo dosaženo pomocí primárních a sekundárních dat. Sekundární data byla opatřena studiem odborné literatury a následným vytvořením literární rešerše. Primární data byla získána provedením dotazníkového šetření a řízených rozhovorů.
Prospects of organic food use in spa facilities (South Bohemian Region)
Keywords: biopotravina; bioprodukt; ekologické zemědělství; kvalita biopotravin; distribuce biopotravin; lázeňské zařízení; stravování; organic food; organic product; organic farming; quality of organic food; distribution of organic food; spa facilities; catering