Organizační kultura a motivační klima organizace - Hüttnerová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2010)
Ve své diplomové práci jsem se zabývala výkonností, motivací a kulturou organizace, která tvoří jednu z bezpečnostních složek státu. Touto organizací je Hasičský záchranný sbor Český Krumlov. Motivační systém a organizační kultura v takovýchto organizací má celou řadu specifika a odlišností, které vyplývají z charakteru činností, jenž musí daná organizace zabezpečit. Cílem diplomové práce je analyzovat, zhodnotit a posoudit motivační klima a organizační kulturu organizace v návaznosti na výkonnost organizace.
Organizational culture and motivational climate of the organization
Keywords: OCAI; motivace; stimulace; organizační kultura; hasičský záchranný sbor; OCAI; motivation; stimulation; organization culture; fire brigade