Hodnocení reklamní kampaně - Babka, David (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce je zaměřena na hodnocení zvolené reklamní kampaně, a na základě výsledků dotazníkového šetření jsou navrženy doporučení a návrhy pro budoucí reklamní kampaně společnosti. Pro zpracování této bakalářské práce byla zvolena společnost Kofola a.s..
Perception of advertising campaign
Keywords: Marketingová komunikace; reklama; reklamní kampaň; hodnocení; dotazníkové šetření; Kofola.; Marketing communication; advertising; survey; Kofola; campaign.