Znalosti přírodnin u žáků 1. stupně ZŠ ve vztahu k obsahu vybraných učebnic - Nováková, Soňa (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce zkoumá znalosti přírodnin u žáků 1. stupně ZŠ. Znalosti žáků byly ověřovány pomocí didaktického testu. Součástí práce je analýza učebnic nakladatelství Scientia se zaměřením na množství a spektrum organismů. Tato diplomová práce byla řešena v rámci projektu GA JU č. 065/2010/S.
Knowledge of products of nature in dependence on subjekt matter by pupils from the first grade of elementary school
Keywords: přírodniny; didaktický test; nakladatelství Scientia; products of nature; didactic test; publishing house Scientia