Křovinořezy odlišné výkonové třídy z hlediska hladin akustického tlaku. - Matouš, Pavel (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této bakalářské práce bylo měření hladin hluku křovinořezů a následné grafické vyhodnocení naměřených a vypočtených hodnot a zhodnocení výsledků z hlediska platných norem a hygienických předpisů.
Brush cutters of various performance class in light of acoustic pressure level
Keywords: křovinořez; akustický tlak; hluk; brush cutter; acoustic pressure; noise