Vliv firemní komunikace na pracovní výkonnost - Franěk, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2008)
Teoretická část obsahuje důležité informace z oblasti komunikace a spolupráce. Praktická část popisuje všechny kroky kvantitativní a kvalitativní metody, které vedou k dosažení cílů. Tyto části vyšetřují komunikaci mezi pracovníky ve výrobní firmě VISCOFAN CZ a její případný vliv na pracovní výkonnost. Na konci těchto částí jsou všechny výsledky shrnuty, ukazující na úroveň komunikace mezi pracovníky na vybraných oddělení a její případný vliv na jejich výkonnost. V souladu s moderními trendy jsou popsána doporučení, které by do budoucna přispěly ke zlepšení úrovně komunikace mezi pracovníky a její vliv na pracovní výkonnost.
The influence of firm communication on work efficiency
Keywords: komunikace; interní komunikace; cíle vnitrofiremní komunikace; úroveň komunikace pracovníků; vliv na výkon pracovníků; communication; internal communication; ends of interfirm communication; level communication workers; influesnce on performance workers