Výchovné styly v úplné rodině a jejich vliv na utváření osobnosti. - Lacinová, Miluše (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce je zaměřena na problém s výchovou dětí ve fungujících úplných rodinách. Záměrem práce je zjistit, jak se rodiče dospělých dětí dívají na způsob výchovy svých rodičů, jak je výchova ovlivnila a jak sami vychovávali své děti. Cílem práce je zjistit, proč někteří rodiče s dobrými podmínkami k výchově, nedokážou vychovat ze svých dětí vyrovnané osobnosti.
Educational styles in complete family and their influence to formation of the personality.
Keywords: Rodina; rodiče; děti; výchova; výchovné styly; osobnost.