Optimalizace skladového systému ve vybraném výrobním podniku - Kovářová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem diplomové práce byla optimalizace skladového systému dle vhodnosti využití pro sortiment ve vybraném výrobním podniku se zaměřením na hmotné a informační toky, skaldové procesy, skladovou technologii, logistické náklady a relevantní logistické ukazatele. Dílčím cílem bylo provést stanovení kritických faktorů z hlediska řízení a provozu ve skladu vybraného výrobního podniku.
Optimization of the warehouse system in the selected production plant
Keywords: Logistika; optimalizace; sklad; skladovací systém; paletové regály; materiál; ABC analýza.; Logistics; optimization; warehouse; storage system; pallet shelves; material; ABC analysis.