Analýza trhu se zemědělskou půdou - Hornychová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem diplomové práce je zmapování trhu nemovitostí v segmentu zemědělská půda. V práci jsou zhodnoceny obecné vlastnosti tohoto segmentu, ale i faktory, které ovlivňují cenu zemědělské půdy. Výsledkem diplomové práce jsou grafické, mapové a tabulkové výstupy, ukazující jednotlivé faktory, které působí na cenu zemědělské půdy spolu s analýzou těchto dat.
Analysis of the agricultural land market
Keywords: Analýza trhu; trh s pozemky; zemědělská půda; oceňování půdy; vývoj cen.; Analysis of the market; the market for land; agricultural land; land valuation; price developments.