Získávání a výběr zaměstnanců ve vybraném podniku - Uraj, Jaromír (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem náborového řízení zaměstnanců ve společnosti Tecnocap s.r.o. Je zjištěn současný stav a pokus navrhnout se určité zlepšení ve výběru a získávání zaměstnanců ve společnosti. Toto zlepšení je navrženo pro použití ve společnosti. Hlavním cílem je získat co nejvíce kandidátů pro výběr a rozhodnutí, který z kandidátů je pro danou pozici nejvhodnější. Velký důraz je kladen na nízký roz-počet celého procesu získávání a výběru zaměstnanců. Jako první zaměstnanci vyplňují dotazníky týkající se spokojenosti s procesem jejich náboru. Dotazníky jsou předávány osobně, což zajišťuje jejich vysokou návratnost. Následuje rozhovor s personálním ředitelem. Analýza a celkové vyhodnocení se provádí na základě shromážděných údajů. Tyto údaje se budou používat při budoucím náboru zaměstnanců ve společnosti Tecnocap s.r.o.
Recruitment procedure of employees in Tecnocap s.r.o.
Keywords: Personální ředitel; osobní rozhovor; uchazeči o zaměstnání; dotazníky; HR Director; personal interview; job candidates; questionnaires