Konverze rodinné farmy v CHKO Blanský les na ekologický způsob hospodaření - Bártlová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu současného stavu zemědělského podniku a následné vyhodnocení jeho vhodnosti k přechodu na systém ekologické produkce s ohledem na stanovištní podmínky, strukturu podniku, jeho stávajícího zaměření, lidský faktor i ekonomické aspekty
Transformation of a family-operated agricultural company located in the Protected Area of Blansky les onto an eco-friendly method of farming.
Keywords: CHKO Blanský les; ekologické zemědělství; zemědělství; péče o krajinu; přechod na ekologické zemědělství; Protected Area of Blansky les; eco-friendly method of farming; agriculture; landscape management; transformed onto an eco-friendly method of produkction