Vliv inovace na ekonomickou situaci podniku - Hejpetrová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem diplomové práce je posoudit efektivnost inovace a vyhodnotit její dopady na ekonomickou situaci podniku. Teoretická část se zaměřuje na informace k tématu diplomové práce. Praktická část je zaměřena na představení podniku, analýzu jeho ekonomické situace a poté je představena inovace, která je vyhodnocena z hlediska její efektivnosti a jejího dopadu na ekonomickou situaci podniku.
The influence of innovations on the economic situation of the company
-
Keywords: efektivnost inovace; ekonomický dopad; zlepšení; procesní inovace; snížení nákladů; effectiveness of innovation; economic impact; improvement; process innovation; reduction of costs