Analýza využití regionální značky vybraných producentů v oblasti Šumava - Novák, Jiří (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato bakalářská práce pojednává o regionální značce, konkrétně o značce Šumava - originální produkt(R). Práce hodnotí její využití v šumavském regionu.
The analyse of exploitation the regional brand by chosen producents in the region of Šumava
Keywords: regionální značka; značka Šumava - originální produkt(R); region Šumava; marketing; Regionální rozvojová agentura Šumava; Asociace regionálních značek; regional brand; the Šumava - original product(R) brand; the Šumava Region; marketing; The Regional Development Agency Šumava; The Regional Brand Association