Vliv lokality na cenu nemovitostí v regionu Dačice - Jordánek, Martin (Jihočeská univerzita, 2014)
Hlavním cílem této bakalářské práce je posouzení vlivu faktorů na cenu nemovitostí v regionu Dačice. V první části práce jsou rozepsány základní termíny. Na ni navazuje praktická část, ve které jsou uvedeny zkoumané faktory, a popis území, kde byly posuzovány. Vyhodnocené závěry jsou vyvozeny z dílčích analýz.
Impact location on the price of real estate in the region Dačice
Keywords: nemovitost; cena; faktor; Dačice; analýza; oceňování; trh; real estate; price; factor; Dačice; analysis; valuation; market