Morfologicky produktivní křemenné žíly v jižních Čechách - Vejmelková, Jana (Jihočeská univerzita, 2011)
V práci je shrnuta charakteristika geologických poměrů území Jihočeského kraje, dále je zde uváděn popis současného stavu vybraných lokalit včetně fotodokumentace, který je porovnáván s údaji uváděnými v odborné topografické literatuře.
Morphologically productive quartz dikes in South Bohemia
Keywords: křemen; mineralogie; revize nalezišť; quartz; mineralogy; revision of sites