Využití programu NI Multisim ve výuce - Boháč, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce je zaměřena na využití simulačního programu NI Multisim Education ve výuce na základních a středních školách. Hlavním výstupem je zpracování vybraných úloh analogové a číslicové techniky a následné ověření zpracovaných úloh ve výuce. Nedílnou součástí práce je uživatelský výukový manuál pro simulační software MI Multisim Education. Zkoumána je i potřeba a možnosti využití simulačního softwaru při výuce na ZŠ a SŠ a také problémy, které s sebou přináší nasazení softwaru na běžnou školu. Součástí práce je srovnání dostupných řešení a doporučení, který software zvolit.
Use of NI Multisim program in teaching
Keywords: NI Multisim; simulační program; využití simulačního software ve výuce; NI Multisim