Socioekonomické a environmentální aspekty života ve městě Tábor - Kášek, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce se zabývá socioekonomickými a environmentálními aspekty v městském prostoru obecně a v Táboře zvlášť. Důležitým úkolem práce je ukázat procesy urbanizace a suburbanizace, které jsou jedním z charakteristických rysů dnešní doby. Pro dokumentaci a objasnění těchto aspektů jsem zvolil metodu fotodokumentace a anketu s občany města. Tyto dvě metody reprezentují objektivní a subjektivní hodnocení kvality života ve městě Tábor.
Socioeconomic and environmental aspects of life in the town of Tabor
Keywords: urbanizace; suburbanizace; vizualizace; anketa; Tábor; Urbanization; suburbanization; visualization; survey; Tabor