Choroby a škůdci kukuřice - faktografická informační databáze a výukový systém - Matouš, Pavel (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato práce se zabývá problematikou tvorby faktografické databáze pro plodinu Zea mays L. Pro tvorbu databáze a výukového systému byl použit jazyk HTML a kaskádové styly ke grafickému formátování.
Pests and diseases of maize - information database and e-learning system
Keywords: choroby; škůdci; kukuřice; faktografická databáze; výukový systém; ochrana rostlin; diseases; pests; maize; factual database; e-learning system; plant protection