Analýza podpory rozvoje služeb ve zvoleném regionu - Bílková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato práce je zaměřena na analýzu služeb, které jsou poskytovány v Kraji Vysočina a jsou financovány z externích zdrojů. Cílem tedy bylo vyhledání dotačních fondů, z kterých daný region může čerpat finanční zdroje pro zavádění nových služeb, ale také zkvalitňování těch stávajících. V rámci práce bylo provedeno posouzení současného stavu čerpání dotací pro daný kraj. Na základě sběru dat byla provedena SWOT analýza, díky které byl posouzen současný stav strategie, kterou kraj využívá a byl navržen optimální rozvojový plán včetně kalkulace nákladů.
Analysis of supporting the development of services in the selected region
Keywords: služba; externí zdroje; dotace; SWOT analýza; žadatel; service; external sources; grants; SWOT analysis; applicant