Využití 3D modelovacích programů ve výuce deskriptivní geometrie - Macourková, Renata (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce se zabývá využitím programů SketchUp a Rhinoceros ve výuce deskriptivní geometrie. Možnosti využití těchto programů byly ověřeny na vybraných příkladech Mongeova promítání. Součástí práce je malá sbírka příkladů z Mongeova promítání.
Teaching descriptive geometry with the use of 3D modeling software