Systém motivace zaměstnanců - Tobiášová, Jana (Jihočeská univerzita, 2008)
Moje závěrečná práce je zaměřena na průzkum pracovní motivace a spokojenosti se zaměstnaneckými výhodami ve vybrané společnosti. Hlavním cílem práce je analyzovat současný systém motivace zaměstnanců v Rybářství Třeboň, a.s., zhodnotit úroveň poskytovaných benefitů a navrhnout případné změny.
The System of the Employees´ Motivation
Keywords: motivace; motiv; stimul; zaměstnanecké výhody; spokojený zaměstnanec; motivation; motive; incentive; employee benefits; satisfied employee