Volný čas dětí a mládeže ze sociálně znevýhodněných rodin. - Graňáková, Táňa (Jihočeská univerzita, 2011)
V bakalářské práci jsem se zabývala tématem trávení volného času dětí a mládeže ze sociálně znevýhodněných rodin. Pokusila jsem se zmapovat, jak děti a mládež ze sociálně znevýhodněných rodin tráví volný čas, jaké podněty k trávení volného času nabízí těmto dětem jejich rodina, a zda děti z těchto rodin využívají volnočasové aktivity organizované institucemi.
Leisure Time of Children and Youths from Socially Disadvantaged Families.
Keywords: rodina; výchovné styly; sociální znevýhodnění; vyloučená lokalita; volný čas a jeho další specifika.; family; educational styles; social disadvantage; excluded locality; leisure time and other specifics.