Porovnání finální ceny letenek - Balková, Denisa (Jihočeská univerzita, 2014)
Tématem této bakalářské práce je Porovnání finální ceny letenek. Hlavním cílem bylo porovnat finální ceny letenek v závislosti na jednotlivých povinných poplatcích. Vedlejším cílem bylo porovnat finální ceny letenek mezi jednotlivými cestovními kancelářemi a leteckými společnostmi. K dosažení hlavního a vedlejšího cíle byla využita grafická analýza na základě sesbíraných primárních dat. K vyřešení zvolených pracovních hypotéz posloužila kvantitativní analýza a program Statistica.
Comparison of final prices of airline tickets
Keywords: letecká doprava; letenka; finální cena letenky; letištní poplatky; letištní taxy; air transport; air ticket; final price of air ticket; airport charges; airport taxes