Kotvení agonistů PRRs na nádorové buňky s cílem navození protinádorové imunitní reakce na úrovni vrozené imunity - Wachtlová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem práce je pomocí transdukce melanomových buněk indukovat expresi avidinu na povrchu nádorových buněk. Následně byla vyvinuta metoda umožňující kvantifikaci vazby ligandů na povrch buněk.
Anchoring of agonists of PRRs on tumor cells with the aim to cause antitumor immune reaction based on the innate immunity
Keywords: imunoterapie rakoviny; vrozená imunita; melanom; rakovina; PRRs; immunotherapy of cancer; innate immunity; melanoma; cancer; PRRs