Cestovní ruch na Klatovsku - Našincová, Iva (Jihočeská univerzita, 2010)
Smyslem této práce je zhodnotit současnou situaci cestovního ruchu na Klatovsku jak ze strany nabídky města a okolí, tak ze strany poptávky návštěvníků. Cílem marketingového šetření je zjistit spokojenost turistů s nabízenými službami v oblasti cestovního ruchu na Klatovsku a také jejich konkrétní přání. Důležité je odhalit současné problémy, se kterými se cestovní ruch potýká a následně navrhnout řešení, jak některé nedostatky odstranit a rozvoj cestovního ruchu v regionu podpořit.
Tourism in Klatovy region
Keywords: cestovní ruch; Klatovsko; rozvoj; podpora; služby; situace; turisté; návštěvníci; nabídka; akce; pamětihodnosti; tourism; tourist; town; Klatovy; sightseeing; region; surroundings; problem