Spotřebitelské značky ve vztahu k ochraně spotřebitele - Ouředníková, Eva (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce se zabývá analýzou dvou vybraných spotřebitelských značek, konkrétně se jedná o ekoznačky Ekologicky šetrný výrobek a BIO - produkt ekologického zemědělství. Dále je proveden marketingový výzkum, který zjišťuje, jak tyto značky vnímají spotřebitelé.
Consumer brands and consumer protection
Keywords: ochrana spotřebitele; značka; spotřebitelské značky; Ekologicky šetrný výrobek; BIO - produkt ekologického zemědělství; marketingový výzkum; consumer protection; brand; consumer brands; Environmentally friendly product; BIO - organic farming product; marketing research